Link EnvironmentalArt.net

 EnvironmentalArt.net


Open Air Aart Museum at Pedvale : Matkakertomus Latviasta maaliskuu -02

matkakertomus Matka, hintoja, 2002 ohjelma 
museon sisäänkäynti
Firkspedvâle kartano
joki ja puisto Joki ja puisto 

Briòípedvale kartano Briòípedvale kartano
Ojars Feldbergs Ojârs Feldbergs,kuvanveistäjä

matkaselostus avuksi taiteilijoille teos- ja oleskelusuunnittelussa: hintoja, kulkuvälineitä, residenssi, näyttelyitä, valokuvia näyttelyalueen maastosta, ja näyttelytiloista.  Paikanjohtaja, kuvanveistäjä, ympäristötaiteilija Ojârs Feldbergs esittely.

Vesi -teema 2002

Pedvale museo järjestää ympäristötaidenäyttelyitä, ympäristötaidekilpailuja, happeningejä, workshop-`ja residenssitoimintaa. Ympäristötaidenäyttely on pysyvä sekä kasvava. Maalauksesta ja grafiikasta sekä installaatioista on kesäkaudella näyttelyitä kuin myös workshop toimintaa. Tämän vuoden teema on vesi.

Alue on kulttuurihistoriallisesti sekä maisemallisesti suojeltua aluetta. Museo alue sisältää kaksi kartanoaluetta: Firkspedvâle`n kartanon sekä Briòípedvale`n kartanon. Jälkimmäisen rakennukset ovat pahasti raunioituneet, mutta muodostavat mielenkiintoisia tiloja installaatio ja maalausnäyttelyille. Firkspedvalen kartanon rakennuksia on restauroitu ja uudelleen rakennettu; museo, residenssi ja workshop toimintaan. Pedvale sijaitsee 120 km etäisyydellä Riikasta.

teos: Laura Feldbergs "Fire Line"


Photos & Web Design Lea Turto. 14.04.2002 .Copyrighs info.